Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-نایب رئیس کمیسیون اقتصادی در واکنش به اینکه گفته شده خرج تعمیر یک دستشویی در مجلس 26 میلیون تومان شده است، گفت: این هزینه‌ها از جیب مردم نمی‌شود که مردم بتوانند به آن معترض باشند. هزینه‌ها از بودجه‌ای است که برای مجلس مصوب شده است.سید ناصر موسوی لارگانی در خصوص صرف هزینه‌های گزاف از سوی مجلس در برخی موارد، مانند تعمیر سرویس بهداشتی گفت: نه فقط در بحث سرویس بهداشتی‌ها، بلکه بسیاری از هزینه‌های دیگری که در مجلس در حال انجام است، خلاف شرع قانون و ظلم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نباید این حجم از هزینه اضافی در مجلس شورای اسلامی کشور وجود داشته باشد. 

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هزینه هایی مثل گیت‌های اضافی که در مجلس طراحی شده، یا به عنوان مثال من سه دوره است که در مجلس هستم و در این سه دوره فقط نمازخانه مجلس سه بار تغییر کرده است، اتاقک‌هایی که کارمندان استفاده می‌کردند با هزینه های سنگین پانل بندی کرده بودند و با نئوپان جدا سازی شده بود که بعد دوباره آنها را جمع کردند.

وی در پاسخ به سئوالی مبنی براینکه باتوجه به وضعیت معیشت مردم ، این ریخت و پاش‌ها و هزینه‌های اضافی چه ضربه‌ای به مردم و اعتماد آنها به مجلس و نمایندگان می‌زند، گفت: این هزینه‌ها از جیب مردم نمی‌شود، هزینه‌ها از بودجه‌ای است که برای مجلس مصوب شده و شاید بهتر باشد برای کارهای لازم‌تر و واجب‌تری در مجلس هزینه شود، اما هزینه‌ای از جیب مردم نمی‌شود که مردم بتوانند به آن معترض باشند.

لارگانی در ادامه گفت: هزینه‌هایی که در مجلس می شود تاثیری روی جیب مردم ندارد، اگر بخواهیم اینطور حساب کنیم، دولت خلاف شرع‌های بیشتری از این نظر انجام داده است.

نماینده اصولگرای مجلس خاطرنشان کرد: ما در دوره قبل از روحانی هم رئیس جمهور داشتیم و هیچ کدام در مجموعه ریاست جمهوری استخر نساختند، اما روحانی در مجموعه ریاست جمهوری استخر ساخت.

وی تاکید کرد: سال قبل مصوب شد افطاری داده نشود و ممنوع اعلام شد اما بازهم روحانی به گروه‌های مختلفی در ماه رمضان امسال افطاری داد. در واقع ریخت و پاش‌های دولت صد برابر مجلس است.

نماینده مردم فلاورجان با بیان اینکه برای هزینه‌های مجلس از بودجه مردم هزینه نمی‌شود، گفت: تمامی نهادها بودجه‌های جدا دارند و از بودجه مردم چیزی هزینه نمی‌شود.

وی در واکنش به اینکه به هر حال، محل تامین بودجه، مالیات و پول نفت است، گفت: قوه قضائیه، دولت، و تمامی نهادها بودجه جداگانه دارند، مجلس هم دارد. البته بهتر است هزینه‌های اضافی صرف اموری مثل مرکز پژوهش‌های مجلس شود که بسیار از مجلس دور است و لازم است به آن نزدیک شود.

وی در پاسخ به سئوالی مبنی براینکه برخی نمایندگان تجمل گرایی دارند و این در وضعیت فعلی معاش مردم چه تبعاتی خواهد داشت، گفت: نماینده‌ها ریخت و پاش خاصی ندارند، من مهمانانی از روستا دارم که باورشان نمی‌شود من قورمه سبزی می‌خورم و بارها به من می‌گویند چرا شما وقتی نماینده هستید این غذا را می‌خورید؟

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 موسوی لارگانی نمایندگان ادوار مجلس اخبار مهم اخبار روز جدیدترین اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۵۹۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حاجی‌بابایی: امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایندگان در جلسه علنی نوبت صبح امروز (سه‌شنبه ۱۱ اردیبشهت ماه) مجلس و در ادامه بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، جدول شماره ۱۲ با عنوان «هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی موضوع ماده پنج قانون مدیریت خدمات کشوری» را به تصویب رساندند.

حمیدرضا حاجی‌بابایی، رئیس کمیسیون تلفیق در توضیح این جدول، گفت: طبق محاسبات ما در زمان تصویب بخش اول بودجه مقرر شد که یک درصد هزینه‌های شرکت‌های دولتی برای مسائل فرهنگی هزینه شود که اعتبار آن بالغ بر ۲۸ همت می‌شد، اما دولت در جداول ۳۶ همت را برای توزیع آورده است.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: کمیسیون تلفیق لایحه بودجه با همکاری کمیسیون فرهنگی اصلاحاتی را در این جداول اعمال کرد که یکی از این اصلاحات، اختصاص منابع بیشتری به وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، علوم و بهداشت و درمان بود.

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ تصریح کرد: امسال برای اولین‌ بار بودجه در مرحله اول به شکلی تصویب شد که کسی نمی‌تواند بودجه حوزه فرهنگ را پرداخت نکند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • نماد غذای ایرانی به خوشمزگی قورمه‌سبزی!
  • 220 میلیارد تومان بودجه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • حاجی‌بابایی: امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • تصویب جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها
  • موافقت مجلس با جدول مربوط به هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی
  • امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • رجب‌زاده: حکم کمیته انضباطی را باور نمی‌کنم
  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور